MIni Rankinės Siuvamosios Mašinos Sujungimas Belaidžio Drabužių Audiniai Nešiojamų PASIDARYK pats Rankdarbiams Baterija Home Office Tiekimo

Nauja prekė

€7.60

€10.40

-27%

Žymos:

kišeninis sandarinimo mašina, brolis kh860 mezgimo mašina, audinio presser, atsarginių dalių mezgimo mašina brolis, patogus dygsnio vadovas, presser kojų buitinių siuvimo mašina, presser kojų buitinių siuvimo, mašina coudre nešiojamų, patogus dygsnio mašina, rankinius siuvimo mašina "amazon"

Aprašymas:

1. Ji veikia lengvai.Rankinius siuvimo mašina, vienos adatos, baterija arba maitinimo adapterio veikimo.Jis yra kompaktiškas, nešiojamas ir lengvai atlikti.

2. Ji turi fantasitic funkcija.Kai kurie tradiciniai staliniai kompiuteriai negali būti pataisyta, pvz., siuvimo užuolaidos ar remontas skaldytų kišenės be atsižvelgiant ne kelnės, o jis gali.Tai yra lengviau ir patogiau, nei tradiciniai kompiuteriai.Siūlės storis gali būti 1,8 mm, per didelis, per sunkus, žinoma, ne storos siūlės.

3. Ji yra taikoma bet kokios medžiagos.Taikoma audiniai, drabužiai, šilkas, vilna, oda, apatinės kelnės ir amatų rūmai.Neišimkite užuolaidos, kai remontas; remontas drabužius, neatsižvelgiant juos išjungti; remonto lankstosi be lupimasis išjungti lovos, ir tt.Taip pat galite naudoti ją siūti užuolaidas.

4. Daugiafunkcis.Siuvimo mašina gali būti naudojamas namuose, biure, automobilyje ir kt.Jis gali taip pat būti naudojamas kaip priemonė vaikams išmokti siūti.

Techniniai duomenys:

Dydis: 21*8*3.2 cm/8.27*3.15*1.26"

Medžiaga: ABS

Baterijos: 4 AA baterijos (neįtraukta)

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Paketai:

1 X Mini Siuvimo Mašina

Sąlyga Naujas
Tipas Mini Siuvimo Mašina
Modelio Numeris Siuvimo Mašinos
Kilmės KN(Kilmės)
Maks. Siuvimo Storis 1,8 mm
Automatinė Sąranka Butas-Lova
Gabaritiniai Matmenys 21X8X3.2cm
Dygsnio Formavimas Užrakto Dygsnio
Svoris 300 g
Pašarų Mechanizmas vadovas

Panašūs produktai