Didelių Akių Paplūdimio Aušintuvas Maišelį, Lauko Kempingas Iškylų Krepšys Saugojimo Krepšys Gerti Maisto Aušintuvas Nešti Maišą Šilumos Izoliacija Priešpiečių Dėžutė

Nauja prekė

€3.06

€4.71

-36%

Žymos:

sma aušintuvas krepšiai, 120v baterijos kroviklis, termoelektriniai aušintuvas dalys, spalva aušintuvas krepšiai, basket picnic, bag cooler, beach magnet, paplūdimio apranga, packbag, kempingas skrybėlės aušinimo

Aprašymas:

Mėgaukitės patogiu šio madingas, lengvas, drobės ir akių paplūdimio krepšys su papildomu aušintuvu maišelį segmentą su užtrauktuku.

Šis lengvas nešti paplūdimio krepšyje gali lengvai atlikti didelį paplūdimio rankšluosčiai ir funkcijos, dvi išorinės kišenės, viena užtrauktuku vertybių ar mobilųjį telefoną, plius dar nuo saulės ir papildomus elementus, savo dieną į priekį.

Yra tvirtos konstrukcijos, sustiprintos rankenos komfortą.

Puikus paplūdimys, baseinas, parkai, piknikai, BBQs, kempingas, kelių keliones, poilsis, šventės, kelionės ir sporto renginių.

Įrengtas, papildomai apšiltintas aušintuvas maišelį skyrių, puikiai tinka išlaikyti savo maisto ir gėrimų vėsioje ir gaivus.Tai iškylą pietūs aušintuvas maišelį atributas daro krepšys turi bet tėvų.

Specifikacija:

Medžiaga: Drobė+Akių

Dydis: 49x42x15cm

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Aušintuvas Iškylų Krepšys

Su Cooler Bag No
Funkcija Didelės Talpos Paplūdimio Aušintuvas Krepšys
Modelio Numeris Šilumos izoliacija krepšys
Medžiaga Nailonas
Su Peiliai No
Tipas 1 Pietūs maišą
Kilmės KN(Kilmės)
tipas 2 Paplūdimys Aušintuvas Krepšys

Panašūs produktai