Rožių Formos Čiulpti Makšties Vibratorius Intymus, Geros Spenelių Gyvis Žodžiu Lyžis Klitorio Stimuliacija Galingas Sekso Žaislai Moterims

Nauja prekė

€18.52

€26.45

-30%

Žymos:

kuprinė pliušas, bondag, bdsm žaislas, sex wax, longchamp, kuprinės mokykla, Lytis, analinis kaištis, clit čiulpia, undinė rankšluostį

Rose clit vibratorius yra daugiau nei tiesiog čiulpti žaislas!Forma tai klitorio gyvis yra sukurta kaip graži rožė, kurie gali būti paimti iš bet kur arba naudojami kaip dekoracija ant stalo.Niekas pastebėsite, kad ji iš tiesų yra suaugusiųjų sekso žaislų!

❤Mielas mažai rose-Adorime klitorio čiulpti vibratorius yra formos, pavyzdžiui, rožė ir jos mielas išvaizdą, todėl jį lengva nešiotis.Galite patirti galutinis malonumą oralinio sekso, bet kuriuo metu.

❤7 stiprus čiulpimo dažniai-sūkurinis oro srautas generuoja vidaus vibracijos bus čiulpia ir erzinti klitoris, padėti jums pasiekti orgazmą per trumpą laiką.Tik su vienu paspaudimu, galite lengvai pakeisti įdomus per įvairių pramogų.

❤Saugus ir šilkiniai sklandžiai silikono-Adorime tai sekso žaislai yra pagaminti iš sanitarinės ir bekvapis medicininės kokybės silikono.Ši švelni klitorio siurbtukas gali suteikti daugiau komforto jūsų privačias dalys.

❤USB įkrovimo-Tai stimuliuojantis klitorio vibratorius galima įkrauti bet kur, kur per įrengta USB įkroviklis bazė, leidžianti jums patinka oralinis seksas iki 2 valandų po to, kai visiškai įkrautas.

♥ Atsargūs, pakavimo ir patikimas aptarnavimas-mes garantuojame, kad išlaikyti klientų informacijos konfidencialumą ir kruopščiai supakuoti, siekiant užtikrinti privatumą.Mes taip pat teikti greitos reakcijos ir po-garantinis aptarnavimas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Aprašymas: Medžiaga: silikonas, ABS maitinimas: USB įkrovimo laikas 120 min., įkrovimo laikas 1.5 val.

Dydis: 2.6 cm bendras ilgis, 1.5 cm sagties ilgis

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo sąrašas: 1 x rose

Vibratorius 1 x įkroviklis

Savybės 4 Puikus produktas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikagelis
Elemento Tipas Kuprinės
Funkcijos 2 saugios ir komfortiškos
Lytis Moteris
Funkcijos 3 Gražiai
Naudoti Moteriškas produktus
Modelio Tipas Gėlių
Pagrindinė Medžiaga Silikagelis
Funkcijos 1 Toksiškos Nemokamai Ir Saugiai

Panašūs produktai