2019 m. Moterys Vyrai Kelionių PVC Maišelį 2 in 1 Aišku, Kuprinės Mokykla Knygos Maišelį Matyti Per Studentų Kuprinė 42*31*15cm

Nauja prekė

€18.13

€22.66

-20%

Žymos:

mens galvos kuprinės, vyrai vandens kuprinės, mens p kuprinės, vyrai kuprinės karūna, vyrai kuprinės vežimėlis, lv mens kuprinės, merginos mens kuprinės, vyrai kuprinės msi, mens didelis kuprinės, betmenas mens kuprinės

Savybės:

- Pagamintas iš eco-friendly storio PVC plastiko ir aukštos kokybės PU odos - atsparus vandeniui, aišku, patvarus ir lengvai nuvalykite švarus.

- Matyti per maišeliai yra lengva rasti tai, ko norite, ir odiniai krepšiai gali saugojimo jūsų asmeninius daiktus, puikiai aiškiai.

- Kuprinė už rišiklių ir knygas, kiti maži maišeliai gali būti naudojami kaip pieštuko atveju ir piniginės.Darbo kaip kelionės krepšys set - Kuprinė už dažnai naudojamų daiktų, kitų smulkių maišeliai gali būti naudojami kaip piniginė, nedidelis kosmetinis makiažas maišelį ir jie yra lengva būti įdėti į kuprinę, bagažo ar duffel bagažo, tinka žmonėms, kurie dažnai keliauja.

Techniniai duomenys:

- Medžiaga: PVC

- Didesnį Dydis: 42*31*15cm

- Pakuotės turinys:

- 2 x Krepšiai

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Uždaryti Tipas užtrauktukas
Talpa Žemiau 20 L
Kuprinės Tipą Softback
Lietaus No
Pagrindinė Medžiaga PVC
Lytis Moteris
Balansinė Sistema Fiziologinės Kreivės Atgal
Stilius Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Išorinis Kietas Krepšys
Pamušalas PVC
Modelio Tipas Kietas
Apdaila Nėra

Panašūs produktai