Nešiojamų 3.5 mm Stereo Studio Mic KTV Karaoke Mini Mikrofonas Sumanaus Telefono, Nešiojamojo KOMPIUTERIO Darbalaukį Nešiojamą Garso Mikrofonas

Nauja prekė

€0.67

Žymos:

mic jutiklis, mikrofonas garsiakalbis, bm 800 isk, preamp, mikrofonas syomki, 1080p drone, pc monito, microphon, grupė mikrofonas, hackintosh pc

☊ 【Mažas ir Lengvas】 Šis mikrofonas yra mini ir mielas, kurių ilgis yra 2.36 in.Lengva nešiotis bet kuriuo metu ir bet kur.

☊ 【Aukščiausios Garso Kokybės】 Ši maža mic yra garso ištikimybės.Jį galite pasiimti garso iš visomis kryptimis ir sumažinti triukšmą.

☊ 【Geriausias Įrašymo Įrenginys】 pora ausines pridėti prie mic, todėl jūs galite išgirsti, kas yra užregistruotas.Puikiai Dainuoti, "Youtube" užsakomosios transliacijos, Interviu, Vlogging, Live transliacijos, ir kt.

☊ 【Plačiai Suderinama】 3.5 mm audio jungtis, suderinama su "iPhone", "Samsung", nešiojamas kompiuteris, kompiuteris, nešiojamasis, ir kitų smartphonach.

☊ 【Lengva Naudoti】 Jokių baterijų nereikia.Tiesiog prijunkite ir įrašyti, suderinama su įvairiais dainavimas/registravimo paraiškos.

Prekės Pavadinimas TEXONSTAR
Sertifikavimo CE
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Polar Modeliai Bi-directional/Skaičius-8
Rinkinys Tipas Multi-Mikrofonas Rinkiniai
Naudoti Karaoke Mikrofonas
Modelio Numeris BM300
Stilius Kišeninis Mikrofonas
Komunikacijos Laidiniu
Diafragma mažas

Panašūs produktai