7500mAh Automobilių Pripūtimo Siurblys 54W Automobilių Oro Kompresorius, Siurblys su Padangų Slėgio Nustatymo Funkcija, Automobilių Padangų Pripūtimo Siurblys

Nauja prekė

€58.26

€97.11

-41%

Žymos:

siurblys sup, oro chuck pripūtimo, 12v automobilinis kompresorius, pompa giyo, kemperis, peršokti starteris, oro kompresorius dviračių, 12v oro siurblys, automobilių remontas įrankis, oro siurblys xiaomi

Savybės:

Belaidžiu infliacija

Ateina su 7500mAh didelės talpos ličio akumuliatorių, jums nereikia prijungti cigarečių degiklio išpūsti padangų, bevielis veikimas leidžia patogiau naudoti.

Padangų slėgio nustatymo

Yra built-in intelligent jutiklis lustas oro antgalis, kuris automatiškai aptinka padangų slėgis automobilį, kai jis yra įjungtas patvirtinti, ar ji turi būti pripūstos.

Padangų slėgio anksto

Tai pripūtimo siurblys palaiko iš anksto nustatytas standartinis padangų slėgį, net naujokai gali lengvai valdyti, ir taip pat galite sumažinti arba padidinti padangų slėgį pagal savo ypatingus poreikius.

Automatinis sustabdymas

Nereikia prižiūrėti pusėje.Kai padanga yra priskaičiuojami sveiką padangų slėgio vertė ar nustatytą vertę, ji bus automatiškai sustabdyti infliaciją, todėl padangos bus ne sprogo, nes per didelė įkrova.

Dvipusis šilumos išsklaidymo

Yra 274 mažas oro angas iš abiejų pusių pripūtimo siurblio ir variklio veleno diskai ventiliatorius suktis, greitai perduodantis vidaus šilumos ir užtikrinti, stabiliam variklio.

Žemas triukšmo lygis

Gryno vario ritės motorinių priima sustabdytas pakaba dizainas, siekiant sumažinti mechaninė triukšmo, kurį sukelia korpuso medžiaga rezonanso ir veiksmingai mažinti veiklos apimtis-20%.

LED apšvietimas

Su LED šviesos pusėje pripūtimo siurblys, todėl tai ne tik patogu įkrauti naktį, bet taip pat gali būti naudojamas kaip pavojaus signalas, šviesos, ekstremalioms situacijoms.

Platus taikymas

Įrengtas trijų skirtingų specifikacijų integruotos oro purkštukų, jis gali ne tik pripūsti padangas įvairių tipų automobilių, motociklų, dviračių, bet taip pat ir išpūsti, baidarės, krepšinio, pripučiamas pagalves ir t. t.

Techniniai duomenys:

Tipas: Pripūtimo siurblys

Medžiaga: PC+ elektroniniai komponentai

Kiekis: 1 vnt

Prekės Spalva: Sidabrinė+ juoda

Galia: 54W

Įėjimo Įtampa: 5V/2.4

Vardinė Energijos: 27.85 Wh

Baterija: Built-in 7500mAh ličio baterija

Įkrovimo Laikas: 4-5h

Slėgio Daviklis Rida: 5-120psi veiksmingus darbo infliacija asortimentą; 5-efektyvusis slėgis 150psi aptikimo diapazonas (Pranešimas: daugiau nei 150psi gali sugadinti jutiklis)

Dydis: 78.2*42.6*140.2 mm/3.07*1.67*5.51 colių (L*W*H)

Svoris: 900g/31.75 oz

Pakavimo sąrašas

1*pripūtimo siurblys

1*įkrovimo kabelis

1*infliacija vamzdis

3*oro antgalis

1*pakuotės dėžutė

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 5 Belaidžiu Padangų Pripūtimo
Funkcijos 1 pripūtimo pompa
Funkcijos 3 Oro Kompresorius, Siurblys
Savybės 4 Nešiojamų Oro Kompresorius,
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Tipas Užtrauktuku & Įrašą
Prekės Pavadinimas Onever
Bruožai 6 Padangų slėgio nustatymo
Funkcijos 2 Padangų Pripūtimo

Panašūs produktai