Antakių formavimo kremas atsparus Vandeniui Ilgalaikį Antakių Formavimo Muilo Antakiai Moterų Kosmetikos Antakių Nustatymas Kremas

Nauja prekė

€1.73

€2.16

-20%

Žymos:

xs naminių lovos

Antakių formavimo kremas atsparus Vandeniui Ilgalaikį Antakių Formavimo Muilo Antakiai Moterų Kosmetikos

[Gamtos pilnatvę] Antakių muilas yra skaidrios optikos produktas, kuris gali padidinti storis, apimtis ir tekstūros natūralūs antakiai, kai šepečiu.Potvynio butas antakiai gali taip pat maitina ir būklės, antakiai, taip skatindamas sveikų plaukų augimą.

[Saugi ir natūrali] Šis produktas yra pagamintas iš švelnaus ir ne dirginančių medžiagų.Visų natūralių ir organinių formulė yra specialiai sukurta antakius.Jo sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų, pigmentų ir putojimą sukeliančios medžiagos, todėl ji nėra putos, sukelti sudirginimą ar palikti perviršio likutis antakiai.

[Ilgalaikis] Šis produktas gali būti naudojamas prieš naudojant antakių pieštuku arba miltelių padėti prailginti patvarumo antakių makiažas.Ar jums reikia pagalbos su nedaug antakius, ar glosto, kad tankus atrodo, jūs galite turėti purus antakius.

[Lengva naudoti] Kritimo kampu šepetys į kaktą aliejus.Kontūras ir užpildykite visus nedaug vietovių antakius, tada mišinys su ritės išlyginti bet nelygios linijos.

【Antakių Formavimo】Laukinių antakių formavimo muilas natūraliai bus duoti jums didelis ir gražus antakiai ir blakstienos.Labai tinka antakių kirpimas, sutramdyti netvarkingų antakių ir patobulinti antakių spalvą.Padaryti savo veidą, daugiau trimatis, tai yra puikus pasirinkimas antakių kremas.

Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
NET WT 0.018
Naudos Ilgalaikis, Natūralus
dydis Full Size
Formulės Kremas
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Modelio Numeris makiažas
Tipas Antakių Stipriklis
Kilmės KN(Kilmės)
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Panašūs produktai