SOULLOVE Disney Aristocats Marie Žavesio tinka Pandora Pakabukai Apyrankės-925 Sterlingas Sidabro Kubinis Cirkonis Granulių

Nauja prekė

€12.62

Žymos:

xr "iphone" soft touch atveju

✿Dizaino Koncepcija

Vėl gyventi prisiminimais žiūrėti portretų Disney Aristocats su šia ranka-baigė "Disney" Marie žavesio iš "Disney" x Pandora Pamėgtos serijos.Sukurtas bendradarbiaujant su "Disney" in-house žaislų dizainas, komandos, katės dizaino centre savo lankas detales ir ilgas blakstienas, kad paryškintų savo ladylike išraiška.Marie sterlingas sidabro žavesio bruožų vertus-kreipėsi emalio detales, taip pat, kaip išsiplėtusios galvos ir mažesnio organo.Nešioti jį su savo mėgstamiausia Disney x Pandora pakabukai sukurti savo stiliaus nuotykių.

✿Medžiaga

Populiariausių pasaulyje sidabro lydinio, mūsų sterlingas sidabro sudaro 92.5% sidabro ir 7.74% kitų metalų (pvz., vario), nikelio, švino, kadmio-nemokama ir hipoalergicznych.Šis mišinys yra puikus papuošalai, nes jis išsaugo spalvą, blizgesį ir svorio sidabro, o žymiai pagerinti patvarumą jūsų apyrankės.

✿Tinka Apyrankės & Karoliai

Skylės dydis: apie 4,5 mm.Suderinama su 9mm europos žavesio apyrankės ir karoliai.Suderinama su gyvatė grandinės apyrankė, tinka pandora pakabukai apyrankės, tinka tiek karoliai ir apyrankės.

✿Papuošalų Dovana

Geriausias papuošalai, dovana mama, žmona, močiutė, sesuo, dukra, mergina, draugais, save gimtadienis, Kalėdos, Motinos Diena, Valentino Diena, Jubiliejus diena, Padėkos Diena.Gradacijos dovanos, vestuvių dovanos ar kitą jūsų ypatinga proga norite padaryti įsimintina.

✿100% Pasitenkinimo Garantija

Jei yra defektas, arba, jei nesate patenkinti produkto, mes pakeisti ar grąžinti jį.

✿Priežiūros Patarimų:

1. Prašome vengti susisiekti su rūgšties ir šarminių metalų koroziją skatinančių medžiagų.

2. Prašome išvengti įbrėžimų ant paviršiaus.

3. Jūs galite išvengti kontakto su kvepalais, kūno losjonas, plaukų laką ar kitų cheminių medžiagų, kurios gali turėti įtakos blizgesį metalo.

4. Venkite nešioti jį, kai prakaitas daug, maudytis ar miegoti.

Prekės Pavadinimas pandora
Kilmės N / N(Kilmės)
Sertifikatas Taip
Bauda ar Mados Bauda
Prekės Svoris 0.16 Ounces
Elemento Tipas Karoliukai

Panašūs produktai