Silikoninės Orkaitės Kilimėlis 40.5*29cm Ne Klijuoti Silikoninis Kepimo Kilimėlis Piramidės Kepimo Riebalų Mažinimo Lapas Maisto kokybės Virtuvės Barbekiu Įrankių

Nauja prekė

€3.33

€5.30

-38%

Žymos:

nemokamas dantų grillz, orkaitė virtuvės kilimėlis, orkaitės kepimo kilimėlis, barbecu, grilis kilimėlis, nonstick krosnelė, krosnelė lapas, kepsnių ant grotelių žuvis, didelis dydis krosnelė kilimėlis, nemokamas dantų auksas

Kulka Taškų:

1、Maisto kokybės Silikono Krosnelė Motina: Kad tefloninė kepimo kilimėlis yra pagamintas iš 100% maisto kokybės medžiagų, o jos atsparumas temperatūros diapazonas yra nuo -40°C iki 230°C. Indaplovė ir mikrobangų saugus.

2、Puikiai tinka Riebalų Mažinimas: vykdydamas riebalai, tepalas ir alyva, tai kepimo kilimėlis yra palanki net šilumos paskirstymo ir patogu sveiką virimo.Kad didelis non-stick silicio kepimo kilimėlis gali būti naudojamas 3-lapų skrudintuvas, skrudintuvas, puodo stovas, džiovyklė, mažų ledo kubelių forma ir dykumos torto kepimo vandens formavimo priemonės, įdomus.

3、Lanksti ir Lengva Saugoti: Priemones, apie 40.5x29cm/15.94*11.42 colių, daugiau nei 500 silikono piramides.Super lankstus įdiegti ir naudoti, todėl jūs galite sutaupyti vietos ir laikyti jį lengvai, ir kirpti, kad tilptų dauguma bakeware lengvai.

4、Lengva Valyti: piramidės kepimo kilimėlis gali būti valomos pagal rankas su muilu ir vandeniu, arba jis gali būti dedamas tiesiai indaplovė, kurioje yra patogu ir greita.

5、100% Kokybės Paslaugos: Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau mes galime per 24 valandas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Piramidės Silikoninis Kepimo Kilimėlis

Dydis: apie 40.5*29cm/15.94*11.42 colių

Svoris: apie 200g

Medžiaga: Silikonas

Spalva: raudona

Forma: Piramidės

Kokybe: atsparus vandeniui, skalbti mašinoje, saugus;

Pakavimo Sąrašas

1*Silikoninis Kepimo Kilimėlis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Šilumos Varža
Modelio Numeris 1
Prekės Pavadinimas AIHOME
Tipas Kiti Priedai

Panašūs produktai