Ammoon Bb Tenoras Saksofonas Sax Žalvario Kūno Aukso Lakuotas Paviršius Woodwind Instrumento dėklą Pirštinės Valymo Audinio Teptuku

Nauja prekė

€248.37

€344.96

-29%

Žymos:

12v kištukinis lizdas peugeot 206, Peugeot 206, saksofonas ammoon lade, ammoon gitara, aukštos ammoon saksofonas, papasan pagalvė, f alto sax, ammoon maišytuvas, c alto sax, kinija saksofonas

Savybės:

Bb Tenoras Saksofonas su Gražus Garsas, per profesinės tono reguliavimas, prieš paliekant gamyklą, puiki garso kokybė, jokio spaudimo iš mažo iki didelio gamą asortimentą perėjimą.

Aukštos kokybės žalvario medžiaga saksofonas kūno, tvirtos konstrukcijos; aukštos kokybės odinės pagalvėlės su gera oro sandarumas; bluing plieno adata funkcijų, vidutinio tamprumo, suteikti jums su profesinio žaidimo patirties.

Išskirtinį aukso lakuotas paviršius, ilgalaikio ir vos išnyks; bell nagų paviršiaus, gražus išdrožti modelius; patogus klavišus su balto lukšto inkrustacijos atrodo elegantiškas ir puošnus.

Kamšalu atveju su rankena ir pečių diržas yra naudojamas laikyti ir nešiotis saksofonas patogiai; į sax kaklo dirželiu ir pirštinės, kad jūsų patirties ir rezultatų lengviau ir daugiau profesinės; ir valymo šluostės ir valyti šepečiu yra kasdien išlaikyti saksofonas.

Bb tenoro saksofonas yra puikus solo groja, ir yra taip pat geras akompanimentas woodwind priemonė, džiazo ir klasikinės muzikos.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: ammoon

Medžiaga: Žalvaris

Tonas: Bb

Bylos Dydis: 81 * 30 * 18cm/ 31.9 * 11.8 * 7.1 į

Prekės Svoris: 3620g/ 8lbs

Pakuotės Dydis: 84 * 37 * 24cm/ 33.1 * 14.6 * 9.4 į

Pakuotės Svoris: 6340g/ 14lbs

Pastaba:

Spalva valymo šluostės ir valyti šepečiu bus išsiųsta atsitiktine tvarka.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi nedidelis skirtumas dėl jūsų kompiuterio monitoriaus dėl šviesos arba skirtingų monitorių.

Paketų Sąrašo:

1 * Saksofonas Įstaiga

1 * Saksofonas Kaklo

1 * Kandiklį

1 * Kandiklio Dangtelį

1 * Sax Dirželis

1 * Valymas Audinys(atsitiktinių spalvų pristatymas)

1 * Valymo Šepetys(atsitiktinių spalvų pristatymas)

1 * Pora Pirštinių

1 * Dėklas

2 * Dėklo Diržo

1. Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

2. Mes naudojame ePacket pristatymas dauguma šalių, tokių kaip jav, Kanada, Australija, rusija, Vokietija, Prancūzija , Ispanija , Jungtinė Karalystė ir Naujoji Zelandija.

3. Prioritetas pristatymas, greitai, laivybos per 48 valandas.

4. Nėra sąskaitos faktūros ar gavimo ar reklaminės medžiagos, įtrauktos.

Modelio Numeris ammoon Bb Tenoras Saksofonas
Korpuso Medžiaga Kita
Paviršiaus Medžiaga Kita
Tipas Kritimo Melodija B (C)
Pagrindinė Medžiaga Bakelite
Tonas BB
Prekės Pavadinimas ammoon

Panašūs produktai