Winspace Hyper 50C Ratlankio Stabdžių Anglies Aširačio

Nauja prekė

€1 010.47

Žymos:

ratų de anglies, mtb rizikos, dviračių dalys, didelis, dviračių saddlebag, dt swiss varantys, anglies kelių ratų, anglies rėmo 29 21, dviratis anglies rėmelį, anglies aširačio, mercane

Hyper 50C ratlankio stabdžių aširačio.

Mūsų HYPER diapazonas yra viršūnė, ką galima padaryti su varantys dizainas.Iki 2020 m. mes visiškai reengineered rato iš hub out.Anglies stipinai suteikia geriausius rezultatus įmanoma, o keraminiai guoliai ir aviacijos optimizuotas ratlankio įsitikinkite, kad jūs gaunate kas šiek tiek greičio įmanoma.Joks protingas rinkodaros gudrybių ir vienas paprastas, maža kaina, visa eilė.

Anglies Stipinai

Kaitinimo Žaizdos Anglies Ratlankio

26mm pločio ir 50mm giliai Aerodinaminis Ratlankio Profilis

Kniedė, skirta (Tubeless-ready")

Keraminiai Guoliai

Aero-optimizuotas Padangų 25mm

1349g +/- 3%

Ratlankio Stabdžių Versija Nemokamai Visame Pasaulyje Laivybos

Svoriai

Tikrasis išvardytų svoriai taip:

- 38mm ratlankio stabdžiai: 1267g.

- 50mm ratlankio stabdžiai: 1349g

- 38mm diskiniai stabdžiai: 1343g.

- 50mm diskiniai stabdžiai: 1425g.

- Visi svoriai yra tiekiamas visiškai pastatytas aširačių sudaro ratlankiai, stipinai, speneliai, stebulių guolius ir freehub surinkimo ir tikslumas +/-3% .

Padangų Suderinamumas

- Suderinamas su reguliariai kniedė, skirta padangos su kameros.

- Suderinamas su tubeless-ready padangos iš pirmaujančių gamintojų.

- Kai naudojate tubeless padangas neviršija 100psi žirgais. (Net iki 120psi gali būti reikalaujama, kad iš pradžių sėdynės padangų) 100psi yra daug kelių tubeless.

- Padangų slėgis turėtų sumažėti dydžiai padidinti.PVZ.: 30mm padangų yra ne daugiau kaip 85psi, 35mm padangų yra ne daugiau kaip 60psi, 40-45mm padangų yra ne daugiau kaip 40psi.

Svorio Ribos

Sistemos ribą (Rider + bike + bagažo ir kt.) yra 135kg.Tačiau vairuotojai virš 95kgs turėtų reguliariai tikrinti savo ratus ar gauti kvalifikuotą dviračių mechanikas padaryti.

Kas įeina į kainą?

- ratlankio stabdžių versijos: Ratai, QR Vėrinukai, Reguliariai Ratlankio Juosta, Ant Ratlankio Juosta, Ant Vožtuvai, Vožtuvas, Ilgikliai, Stabdžių Trinkelės.

- diskiniai stabdžiai versijos: Ratų", Reguliariai Ratlankio Juosta, Ant Ratlankio Juosta, Ant Vožtuvai, Vožtuvas, Ilgikliai.

Garantija

Esame visi mūsų produktai ir siūlome 2 metų garantiją mūsų Hyper ratų.

Tai aširačio atlieka ribota garantija-du (2) metus nuo įsigijimo datos originalo savininkas tik.Jei nenurodyta kitaip, vienintelis ištaisyti pagal šią garantiją arba numanomas yra tik pakeisti sugedusias detales su thos lygus arba didesnis vertės nuožiūra Winspace.Winspace nebus atsakingi už jokius tiesioginius, atsitiktinius ar netiesioginius nuostolius, įskaitant, bet neapsiribojant, žalą už asmens sužalojimą, turto sugadinimą, ar ekonominiai nuostoliai, ar, remiantis sutartimi, garantija, aplaidumo, atsakomybę už produktą ar bet kokia kita teorija.Ši garantija netaikoma, normalaus dėvėjimosi ir plyšimo, dalys tais atvejais, kai nėra esminių trūkumų.Ši garantija netaikoma maistinių komponentų, įskaitant stabdžių trinkelės, stipinai, ratlankio juostos, guoliai ir pan.

Tai, ką jie sako...

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis.

Cassteet Įstaiga 3 campagnolo
Rato Medžiaga Anglies
Taikoma Dviračių Kelių Dviračiai
Cassteet Įstaiga 2 Sram XDR
Kalbėjo Skylę 16-21
Cassteet Įstaiga 1 "shimano"
Kilmės KN(Kilmės)
Stabdžių Sistema V Stabdžiai

Panašūs produktai