Vasaros Ištraukiamas Ventiliatorius, Mini Nešiojamą USB Silent Rankiniai Darbalaukio Elektrinis Ventiliatorius 3 Režimai, Reguliuojamas Kvepalų Lauko Biuras

Nauja prekė

€5.95

€14.17

-59%

Žymos:

stroboskopai, ventiliatorius šilko, ventiliatorius grindų, akvariumas šaldymo, ranka ventiliatorius juoda mediniai, juoda rankiniai ventiliatorius, kinijos ventiliatorius, ranka gerbėjai vyrai, didelis nešiojamų ventiliatorius, hand small fan mini

Vasaros Ištraukiamas Ventiliatorius, Mini Nešiojamą USB Silent Rankiniai Darbalaukio Elektrinis Ventiliatorius 3 Režimai, Reguliuojamas Kvepalų Lauko Biuras

Kulka Taškų: 1、Nešiojamų Dizainas: dizainas, Nuimamas, galima sutaupyti vietos, kuri gali būti lengvai įdėti į piniginę ar kišenę.Šis lengvas kišenėje ventiliatorius sveria tik apie 125 g, kuris yra lengvai atlikti, eikite dirbti, keliauti, ir eiti į mokyklą, ir laikykite jį vėsioje lauke ar patalpoje vasarą.

2、Mados Dizainas: stilingas kvepalų buteliuko įkvepia asmeninės gerbėjų ir suteikia unikalią išvaizdą.Mūsų mini ventiliatorius priima speciali paviršiaus apdorojimo technologija, siekiant pagerinti jaustis.Įvairių spalvų patenkinti jūsų kambariniai reikalavimus, ir duoti jums patogią stiliaus.

3、3-lygis, Greitis ir Tylus: built-in atnaujinti komponentai paramą gerbėjų, užtikrinti nuolatinį aušinimo ventiliatorius, ir triukšmo mažiau kaip 24 dB.Tiesiog paspauskite įjungimo mygtuką, norėdami patenkinti skirtingus poreikius su 3 reguliuojamas greitis ir tylus ir vėsus vėjo kryptis 3.3 metrų.

4、Saugos ir Aplinkos Apsaugos: ventiliatoriaus dangtelio užrakto konstrukcija yra saugiau kasdieniam naudojimui ir gali užkirsti kelią piršto traumos.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės aplinkos ABS dervos medžiaga, kuri yra netoksiškas ir saugus.Nešiojamų ventiliatorius tinka visų amžiaus grupių ir mano, maloni liesti.

5、apie Maitinimas: USB sąsaja, nesvarbu, kur jūs einate, galite naudoti USB įkrovimo kabelis prie kompiuterių, nešiojamųjų kompiuterių ir kitų prietaisų ir mėgautis vėsioje vėjas.Su įkraunama ličio ventiliatorius, akumuliatorius gali suteikti 3-5 valandų darbo laiko pateikti ilgiau aušinimo patirtis.

Savybės: Unikalus kvepalų buteliuko formos, paslėptas ventiliatorius galva lengva laikyti, nemokamai reguliavimas oro kiekis, žemas triukšmo lygis, oro tiekimo su kvepalų lapo ir kvepalų, jis gali būti naudojami rankiniai arba darbastalio.

Techniniai duomenys:

Sertifikavimas: FCC, CE, ROHS

Svoris neto/bruto svoris: apie 125 g/apie 163g

Baterija ir talpa: polimero baterijos/1200mAh

Įkrovimo ir ištvermės laikas: įkrovimo laikas: 3,5 val.,, 1-lygis, 5 val., 2-lygis 3 valandas, 3-lygis 1,5 val.

Pakavimo Sąrašas:

1 x USB Tylus Elektrinis Ventiliatorius

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, prašome įsitikinkite, kad nuokrypiai vaisto yra leidžiama.Į

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrų matmenų tolerancijos.

3. Nes skirtumas tarp šviesos ir ekraną, spalva faktinis daikto ir spalvų nuotraukos bus šiek tiek kitoks, prašome viršenybę su faktine objektas.

Yra Sulankstomas No
Skaičius Ventiliatorius Šonkaulių 14
Technika Laisvos Formos
Funkcija 1 Nešiojamas dizainas
2 funkcija mados dizaino
Ventiliatorius, Apimantis Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija 3-lygis, Greitis ir Tylus
Ventiliatorius Rib Medžiagos Plastikiniai
Parama Drop Laivyba/ Didmeninės
Baterija ir talpa Polimero baterijos/1200mAh
Produkto Pavadinimas USB Tylus Elektrinis Ventiliatorius
Pakavimo Sąrašas USB Tylus Elektrinis Ventiliatorius

Panašūs produktai