Suši Užuolaidų Geležinkelių Kilimėlis Suši "PASIDARYK pats" Roller Virtuvės Dalykėlių Virimo Reikmenys, Plastikiniai Užuolaidų Suši Maker " Įrankį, Seagrass Užuolaidų

Nauja prekė

€0.66

€1.25

-48%

Žymos:

bambuko miestelyje, nėrimo užuolaidų, suši įrankiai ta, mini virtuvė, didelis suši kilimėlis, kukurūzų šuo mašina, hidrauliniai tiekėjas, massag roller, pelėsių suši, magija suši maker rinkinys

Aprašymas:

Netoksiškas ir bekvapis, saugos ir sveika, Jei norite, kad jūsų namų suši būti skanus, tada jums reikia įrangos, kad profesionalai naudoja.

Tai suši geležinkelių kilimėlis padės jums pasiekti visiškai net ritinėliai, todėl kiekvieną kartą, kilimėliai galėtų būti nelipnius paviršių jūsų riedėjimo patirties.

Tokio sprogimo vaikams, kad galėtų pritaikyti savo suši; savo ruožtu, virtuvė rutinos į malonus ir įsimintinas ir jums, ir jūsų artimuosius su mūsų suši valcavimo rinkinys.

Ten taip ne daugiau bėdų už jus, o gniaužimas suši roll out; jis išeina puikiai formos ir patraukli, todėl, kad jums galėtų nustebinti savo svečius.

Patraukti ryžių mišinio ir mėgstamų ingredientų ir padaryti savo idealus suši namuose šiek tiek išlaidų; tikrai nuostabus dovanų idėjos suši mėgėjas.

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas : Sushi užuolaidų

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Balta

Dydis: 24 x 21.5 cm

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti,

Pakavimo sąrašas

Komplektą sudaro:

1 x Suši užuolaidų

prekės pavadinimas Suši užuolaidų
Spalva balta
Tipas Suši Įrankiai
Medžiaga Plastikiniai
Suši Įrankiai Tipas Bambuko Geležinkelių Kilimėliai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai