Leopardas Spausdinti Plaukų Šepečiai,Plaukų Šepetys plaukų iššukavimo Anti Static Masažas Šukos Plaukų Šepetys Visiems Plaukų Tipams

Nauja prekė

€2.67

€3.92

-32%

Žymos:

xr iphone atveju nuimamas dirželis

[Galvos Massager]- Ši medžiaga brush yra geras elastingumas ir gali puikiai atitinka jūsų galvos odą.Beveik kiekvienas dantis gali visiškai susisiekti su galvos oda, kai šukavimas, efektyviai masažuoja galvą ir skatinti kraujo apyvartą.

[Gabalai Džiovinimo Laikas Pusę]- Liejo grakščių formų dizainas padeda pašalinti drėgmę greičiau nukreipiamos iš oro džiovintuvas jūsų plaukus.ilgų šerių pasiekti visus sluoksnius plaukų trumpinimas teptuku laiko.

[ Visų Tipų Plaukus]- jums reikia sveiko oro teptuku, siekiant apsaugoti savo plaukų, kai plaukai yra silpniausias, kai jis yra šlapias.Plaukų šepečiai gali būti naudojamas tiesus,plonas, storas, kinked, ilgis, purus, pratęsimo, ilgi,trumpi,ir net perukas ir susivėlęs plaukų.Detangler teptuku, taip pat gali būti naudojamos optikos plaukų džiovintuvas.

[Lengva valyti ir patvarus]- Mūsų hairbrush yra kruopščiai sukurta, kad galėtumėte imti gumos teptuku ant švarios hairbrush.Cinkavimas guminiu šepečiu juostelę šiltu muiluotu vandeniu valyti.

[Lengvas ir Draugiškas]- Iš detangler brush yra lengvas ir patogus.Ergonomiškai suprojektuota rankena patogiai telpa rankoje, teikiančios neslidžia rankena.Ne slydimo matinis paviršius rankena, lengviau laikyti be nukristi.

dydis:18x6cm

Medžiaga:plastikas

spalva:Kavos spalvos

Pakuotės Turinys:

1 x Šukuosenų šukos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Modelio Numeris Plaukų Kirpimo Šukos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai