Virvės Laikymo Krepšys Saugojimo Šiaudelių, Austi Krepšelį Vonios Kambarys Medvilnės Gėlių Puodą Tikslais, Didelių Talpyklų Daržovių Virtuvė

Nauja prekė

€8.13

€12.51

-36%

Žymos:

didelis krepšys krepšys, krepšių saugojimo, hecare vonios kambarys organizatorius, augalų audiniai krepšelio, kampe vytelių krepšelį, ika saugojimas, rotango krepšys, basketball molten, drabužių, skalbinių dėžės, viko

Ypatybė:

* 100% brand new aukštos kokybės

*Ne tik ji gali būti naudojama kaip augalų stovėti, tačiau taip pat gali būti naudojamas įvairiais tikslais; didelės talpyklos, skirtos daržovių, vaisių, kosmetika, žaislai, vystyklai ar kitų smulkių daiktų.Plačiai naudojamas gyvenamasis kambarys, miegamasis, vonios kambarys, virtuvė, sodas, balkonas arba koridorius

*Tvirtas ir lengvai judėti krepšelio namas yra labai tinkamas tiekti žaislai, vaikų miegamasis, tualeto, vonios ar knygas į kambarį.

*Taip pat tai gali būti puiki alternatyva sodinimo mašina, tiesiog padėkite jį į kambarinių augalų lengvai atlikti vidaus modeliavimas.Pridėti jausmą, modernumo ir paprastumo, kad jūsų namų dekoro.

* Papuošti bet kambarinių augalų ir pridėti šiuolaikinės jaustis į jūsų namus ar biurą.Dėvėti stilingą paltą už jūsų augalams.Suteikti išskirtinį dovanos su jūsų šeimos ar draugų, atostogų sezono metu, ypač dovanos augalų mylėtojai.

Pastaba: Augalai ir kiti rekvizitai, nėra įtrauktos į krepšį!Kiekviename krepšelyje yra unikalus ir rankomis austi amatininkai.

Specifikacija:

*Medžiaga: medvilnės virvė

*Dydis: Aukštis-20cm, 30cm

*Spalvos: balta, pilka

Pakuotės Turinys:

1 x Saugojimo Krepšys

Pastaba :

1. Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip ekrano šviesumą ir šviesos ryškumas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis nuo duomenų.

Tipas Laikymo Krepšiai
Naudoti Neatening/Sandėliavimo
Funkcija Eco-Friendly, Lankstymo
Audinio Tipas 100% Medvilnės
Medžiaga audinys, Medvilnės virvė
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai