Dirbtinis Akvariumo Augalų Apdailos Žuvų Bakas Imituojamas Augalų Lotus Aukštos Kokybės Liuminescencinė Žuvų Bako Apdailos Dropshipping

Nauja prekė

€1.16

€1.36

-15%

Žymos:

akvariumo dekoracija asmuo, akvariumas statula papuošalai, groot akvariumo apdaila, geltona akvariumo apdaila, akvariumas, akvariumo foną, akvariumas ju krevečių, akvariumas kavos staliukas, akvariumo fonas, juoda, mados akvariumo apdaila

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

Dirbtinis Akvariumo Žuvų Bakas Imituojamas Augalų Lotus Aukštos Kokybės Liuminescencinė Akvariumo Apdaila Žuvų Bakas Dekoras

Specifikacija:

dydis: 11cmx3cmx3cm

Medžiaga: silikonas lapai+dervos pagrindo

Spalva: atsitiktinai išsiųstus

Savybės: Pagaminti iš aukštos kokybės ekologiškos silikono, nustato siurbimo taurės apačioje, teka vanduo, vandens srovė, aukšto modeliavimas žuvų bakas dekoro!Elegantiškas sparno ir kūnas gali absorbuoti šviesą, šviečia tamsoje.

1.Esame profesionalus tiekėjas ..mes teikiame visame pasaulyje didmeninė ir išskleidžiamajame laivo paslaugos į mūsų klientų pasaulio laukiu mūsų bendradarbiavimo

2.mes turime kokybės kontrolė kiekvienam daiktų parduotuvėje.Taip pat turime mūsų pramonei ir gali suteikti jums konkurencingą kainą.(Aukštos kokybės Produktus su Reasonal Kaina )

3.Įsitikinkite, kad Prekė į jūsų pageidavimų sąrašą , jūs galite gauti daugiau nuolaidų..

1.Kai paypmen yra confrimed , We will ship užsakymą pažadėjo dieną (Paprastai 2-5 dienas )

2.Prašome pasirinkti pristatymo būdą norite .Jei jums nereikia gauti savo užsakymą pažadėjo , prašome Prašome palikite mums žinutę ,būtume serivce jums .

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1. Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir "POSITITIVE 5 STAR" įvertinimas.Jūsų parama yra mūsų didžiausia motyvacija.

2. Jei esate nepatenkintas prekės, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

3. Mes išlaikyti aukštą kompetencijos ir bandyti gauti 100% klientų pasitenkinimo.Jei turite bet kokių klausimų, pls nedvejodami kreipkitės į mus dėl TradeManager arba el. paštu.

Svoris 17g
Vandens Papuošalai Tipas Augalai
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas ZHIYANG
Modelio Numeris Imituojant Lotoso
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas žuvys

Panašūs produktai