Minkšto Silikono Padengti Pakeitimo Vamzdžių Išplėtimo Burną Žarna Xiaomi Oro Siurblys Xiao Mi Mijia Elektros Pripūtimo Reikmenys n

Nauja prekė

€1.88

€2.69

-31%

Žymos:

didintuvas siurblys silikono pakeitimo, pakeitimo silikono vamzdelis, oro kompresorius xiaomi, silikono pakeisti siurbimo, silikoninių krūtų siurblio pakeitimo, mi pump, elektros pripūtimo xiaomi, silikono pakeisti žiedas, linijinės silikono pakeitimo, siurblys xiaomi

Savybės:

1. Du-in-one oro antgalis: Šis produktas gali greitai išpūsti Amerikos padangų antgaliai ir prancūzijos karinių oro purkštukai.

2. Metalo griebtuvas: Lanksti guma oro žarnos su metaliniais tvirtinimo ir sriegiu montavimo ir sprogimų, nerūdijantysis, atsparus spaudimui; kokybės vamzdis su savaiminio fiksavimo chuckas.

3. Lengva prisijungti: Šis produktas gali būti lengvai sujungti su padangų pripūtimo siurblys savo dviračių, motociklų, automobilių ir kt.

4. Ilgis: ilgis vamzdžio yra apie 60cm/23.62 colio, pakankamai ilgas, kad galėtumėte susisiekti oro cilindro ir oro purkštukų, patogu nešiotis ir laikyti.

5. Geras medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės gumos ir metalo medžiaga, kuri nėra lengva dėvėti, geros plastiškumas, tvirtas, minkštas ir patvarus dėl ilgalaikio.

Aprašymas:

Pripučiami burną žarna naudojamas dviračių siurblio vožtuvas pratęsimo, patogiau siurbti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: guma

Ilgis: 60 cm

Spalva: Juoda

Tipas: 2-1

Pritaikomumas: Elektros Pripūtimo

Įpakavimas: atskiros pakuotės

Pakuotė:

1 * Vamzdis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Tipas Derinys, 2 in 1
Sertifikavimo Nėra
Spalva juoda
Taikymas Elektros Pripūtimo
Pakuotė
Ilgis 60 cm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Guma
Prekės Pavadinimas DUUTI

Panašūs produktai